Irány a szauna! | A szauna mint, terápia | Szaunával a betegségek ellen

Irány a szauna! | A szauna mint, terápia | Szaunával a betegségek ellen
Szauna használata

Irány a szauna!

Kedves szauna és iSauna tulajdonosok!

Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt napokban mennyien kerestétek fel csapatunkat az infra szauna, finn szauna, bioszauna és gőz szauna használatával és jótékony hatásaival kapcsolatban. 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel is szeretnénk segíteni nektek, hogy minden kérdést megválaszoljunk és, hogy minél többeteket bíztassunk arra, hogy használja még többet otthoni szaunáját!

Mai levelünkben az infraszaunáról olvashattok hasznos tartalmakat.

Infraszauna

Az infraszauna hatása

Az infraszauna lényege a mély meleg hatás segítségével történõ méregtelenítés, ill. a szövetek átmelegítése. Ez az infraszauna hatás annál erőteljesebb, hatékonyabb, minél nagyobb az infrasugarak bõr alá hatolásának mélysége.

Az iSauna Design Kft. által gyártott infraszauna kabinokban Philips Vitae infrahalogén lámpa biztosítja az infravörös sugárzást (csúcstechnológia). Az infraszauna infraterápiáját az orvostudomány a következő területeken alkalmazza: izomhúzódások, bőrbetegségek, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, reuma, cellulitisz, asztma, allergiák, köszvény, sportsérülések, magas-alacsony vérnyomás, álmatlanság, vérellátási zavarok.

Infraterápia

Philips-Vitae infrasugárzó

A Philips cég speciálisan infraszaunák számára kifejlesztett Philips Vitae infrahalogén lámpa-családja az infravörös tartomány teljes spektrumát (hullámhossztartományát) biztosítja.


A Philips-Vitae infrasugárzó a piacon egyedüliként tartalmazza a rövidhullámú infrasugarakat is, melynek eredményeképpen a legmélyebb bőr alá hatolást képes elérni (5-6 mm), így a jelenleg elérhető leghatékonyabb infraszaunázást képes biztosítani.

Infrakabin

Az infraszauna lényege

Az infraszauna lényege, hogy a benne generált infravörös sugarak a bőr alá minél mélyebben behatolva, azt felmelegítve méregtelenítsék a szervezetet.
Ez a behatolás annál mélyebb, minél rövidebb hullámhosszú infrasugarakat használunk.

Philips Vitae infralámpa, infrasugárzó a teljes infravörös tartományon belül optimális összetételt sugároz (ami infravörös A, B és C sugárzásból áll) – mely legmegfelelőbb az emberi bőr számára. Így a megfelelő behatolási mélység mellett optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb.

Infra kabin

Infra szauna, infra kabin

Az infraszauna kabinban ügyelni kell arra, hogy a gerincoszlop koncentráltan kapja az infra sugárzást, mert a kísérletek bebizonyították, hogy így érvényesülnek leginkább mindazok a kedvező egészségügyi hatások, melyeket az infraszauna biztosít, és amelyekről a fentiekben már szóltunk.

Az ok igen egyszerű: a gerincoszlop a szervezet működésének irányító központja. A gerincoszlopot érő hő fellazítja az izmokat, oldja a stresszt, ingerli a vegetatív idegrendszer két oldalon futó végződéseit, ezen keresztül pedig az egyes belső szervek működését stimulálja így a leghatékonyabb a méregtelenítés.

Szauna gyártó

Szauna kalauz

Az élet nem állt meg az iSauna Design Kft. csapatánál.
Az ügyfeleink iránti elkötelezettség alapján jelenleg is szervezzük a következő napok átállásait.

Óvja családját tudatosan, és használja otthonában rendszeresen a szaunázás gyógyító hatásait!

Ezután is keress minket bátran telefonon, chaten,
e-mailben vagy videótelefonon a folyamatban lévő és jövőbeli projekteket illetően, vagy bármilyen szauna használati kérdésekkel kapcsolatban is!

Egyedi szauna építés

Szaunával kapcsolatos kérdése van?

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0