Kerti szaunaház jakuzzival, medencével otthonában

Kerti szaunaház jakuzzival, medencével otthonában!

Kültéri szauna egyedi tervezéssel

E kültéri finn szaunaház különlegessége a minimál stílusú padozat és a nagy üvegfelületek.

A rejtett, gőzös finn szaunakályha, a Harvia Hidden speciális kályha használatával alacsony hőfokon magas páratartalmat tudunk elérni.

A gőzös kültéri finn szaunaház nem megterhelő az emberi szervezetnek, így a két éves gyermek és az idősebb generáció is tudja élvezni a szauna és a gőz jótékony hatását.

Egyedi építésű szauna

Kültéri finn szauna

A kültéri finn szaunaház elhelyezésekor érdemes arra is gondolni, hogy két szaunázás között a lehűlést elősegíthetjük kültéri zuhanyzással, merülő dézsába vagy kültéri medencébe csobbanással, esetleg a szabadban való relaxálással egy pihenőágyon.

A képen látható kültéri finn szaunaház oldalán egy zuhanyzó került kialakításra, illetve másik oldalán található két helyiség. Egy mosdó és egy szerviz a medencének.


kültéri finn szaunaház nemcsak a finn szaunáról szól, hanem egy szabadidős tevékenységről, egy-egy családi vagy baráti programról.

Szauna és gőz

Kerti szauna gőzzel

A kültéri finn szaunaház esetében a Harvia Hidden speciális finn szauna kályha a kabinon kívül került elhelyezésre és egy különleges megoldással biztosítja a kültéri szauna élményét.

A Harvia Hidden finn szaunakályha egy speciális rejtett szaunakályha, mely alacsony hőfokon képes magas páratartalmat kibocsátani.

Különlegessége, hogy a szauna vezérlővel a páratartalmat be tudjuk állítani, és egy beépített szellőztető rendszer friss levegőt biztosít és segít használat után, hogy megfelelően kiszáradjon a kültéri szaunaház.

Gőzfürdő és szauna

Gőzfürdő és a szauna

A gőzfürdő és a szauna nagyon hasonló. A szaunában (amit száraz gőznek is szoktak hívni) magasabb a hőmérséklet, a relatív páratartalom pedig alacsonyabb, mint a gőzfürdőben, ahol 40-60 ºC van, viszont a páratartalom akár 80% is lehet.
szauna erősen, a kevésbé forró, nedves gőzszauna kíméletesebben izzaszt.

A gőzszauna azoknak is jól bírható, akiknek magas a vérnyomásuk, asztmás vagy allergiás tüneteik miatt számukra a hagyományos finn szauna fullasztó hatással van. Használhatják a gőzszauna fürdőt gyerekek és idősek is egyaránt.

Jacuzzi, masszázsmedence

Szauna és jakuzzi

A tökéletes szórakozást és kikapcsolódást fokozhatjuk akár egy prémium Villeroy and Boch jakuzzival, amely garantálja teljes ellazulást személyre szabható JetPack masszázsrendszerrel.

Kényeztesse magát. Merüljön bele nyakig a meleg vízbe és érezze a milliónyi kis buborék jótékony hatását. Élvezze a gyógyító hatást és a jobb közérzetet. A hatások sokfélék és hosszan tartóak.
Mindezeket részben a JetPak masszázs jet-eknek köszönhetjük, melyek különféle sugárerősséggel és típussal rendelkeznek.

Kültéri szauna ajánlat

Egyedi kültéri szauna elképzelése van?

Küldés
hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0