Modern wellness szaunaház Lipcse

Modern, családi wellness szaunaház helyszíni építés

Privát családi wellness projekt

Az alábbi referenciánknál ügyfelünk telefonon vette fel velünk a kapcsolatot, egy egyedi megjelenésű modern szaunaházat szeretett volna terveztetni.
A meglévő épületen megjelenő antracit színű design elemekhez igazodnia kellett az újonnan épülő szaunaháznak.

A külső kanadai vöröscédrus faanyagot egy speciális Milesi festékkel felületkezeltük azonos RAL színben.

Az egyedi korcolt bádogtető, az alumínium tokos nyílászárók, speciálisan kialakított pergolarendszer is tökéletes harmoniát alkot a meglévő épülettel.

Egyedi építésű szaunaház

A szaunaházba az egyedi alumínium tokos tolóajtó rendszeren jutunk be, amely szintén biztosítja a 4 évszakos használatot. Belépve a szaunaházba egy pihenőtérbe érkezünk, ahonnan megközelíthető a mini konyha, a vizes blokk (wc, zuhanyzó).

A mindennapi fáradalmainkat kipihenhetjük egy exkluzív finn szaunában, ahol a gőzszauna funkció is elérhető a Harvia Virta kombinált kályhának köszönhetően.

A privát wellness-ház berendezése természetesen a tulajdonosok kényelmét szolgálja és az egyéni ízlésvilágukat tükrözi, de egységes koncepción alapszik.

Szaunaház tervezés és építés

A több hónapos gyártást követően elérkezett a helyszíni telepítés Németországban. Sajnos az időjárás nem a mi oldalunkon állt és több napos esőzés nehezítette meg csapatunk munkáját. De nem csüggedtek és az eső ellenére is töretlenül végezték az egyedi építésű, kültéri szauna építését.

Az összehangolt csapatmunkának és az előre átgondolt szervezésnek köszönhetően 4 nap alatt bútorkészen átadásra került az exkluzív wellness szaunaház.

A nap végén a tulajdonos és családja azonnal birtokba vette a saját privát kerti wellness szaunaházát. 

Kerti wellness-ház

A tulajdonosok a távolság ellenére is megbíztak bennünk és ránk bízták az egyedi prémium wellness-ház tervezését és legyártását.  A döntésüket nem bánták meg, mert valóban azt kapták, amit megálmodtak. 

Örömmel tölt el minket, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek voltak az elvégzett munkákkal és a telepítő csapat kifogástalan munkájával!


iSauna Design Home 
Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Egyedi szaunaházat keres?

  • Fájl csatolása (doc, pdf, jpg)

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0