loading
Privát wellness
 • Privát wellness
 • Wellness tervezés és kivitelezés
 • Wellness tervezés
 • Privát wellness tervezés
 • Otthoni wellness
 • Szauna jakuzzival
 • Kerti wellness
 • téli kert wellness kialakítás
 • Szauna wellness otthon
 • Téli kert beépítés
 • Téli kert felújítás
 • Privát szauna wellness

Egyedi szauna elképzelése van?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Szauna wellness szakértő

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness téli kert otthonunkban az iSaunától

Ezúttal egy igazán egyedi kihívás előtt álltunk a csapattal. Ügyfelünk extravagáns elképzelésével kereste fel manufaktúránkat. Az álma az volt, hogy egy olyan privát wellness teret alkossunk, ami a házon belülről is megközelíthető, de a melegebb időszakokban a kert kapcsolat szerves része tud lenni. Első körben egy mindenre kiterjedő személyes igényfelméréssel kezdtük a folyamatot, majd ezt követően beléphettünk a tervezési fázisba.

Az ügyfél speciális igényeinek kielégítésére kiváló megoldásnak tűnt az egyedi gyártású hőszigetelt alumínium harmonika rendszer, ugyanis az őszi szezontól védelmet és áttetsző kertkapcsolatot biztosít.

A tavaszi szezontól pedig az épület frontja és jobb oldala teljes mértékben kinyitható, így egy közvetlen kertkapcsolatot és még nagyobb szabadság érzetet kapunk.

Az épületet rejtett csatornarendszerrel és egyedi dupla korcolt bádogfedéssel láttuk el.

A külső és belső burkolatok a kategória csúcsából A+ kanadai vöröscédrus trapéz kivitelű lambériából és tömbösített tömörfa anyagból készítettük.

A privát wellness blokkon belül kialakításra került egy pihenőtér Villeroy & Boch R6L jakuzzival, Smart Tv-vel, látványkandallóval, IP védett bluetooth hangrendszerrel és rejtett RGB LED hangulatvilágításokkal.

A fa álmennyezetbe beépítésre került egy ipari minőségű elszívó és friss levegő befúvó, a megfelelő oxigén ellátás érdekében illetve a jakuzzi párátlanításának rásegítésére.

Ezen felül helyett kapott még egy egyedi gyártású kombinált szauna, élmény zuhanyzó, rejtett tároló-gépészeti helyiség és egy tömörfa beépített szekrény.

Miért válasszuk a wellness téli kert kialakítását, teraszunk beépítését?

Mert a téli kertek, beépített teraszok elsődleges funkciójuk, hogy a lehető legközvetlenebb kapcsolatot teremtsenek  a házunkat körülvevő természettel.

Gyakran álmodozik a  hideg téli napokon arról, hogy szívesen eltöltene akár csak pár órát pihenéssel egy trópusi szigeten? 
Ma már ez nem jelent akadályt, hiszen az iSauna manufaktúra csapata megoldást nyújt erre egy exkluzív szauna wellness téli kert formájában. Legyen szó fix vagy nyitható téli kert kialakításról.

Hasonló a helyzet a nyári időszakban is. Mikor beköszönt a jó idő szűkössé válik az otthonunkA napsütéses órák hatására pszichikai, biológiai, fizikai késztetést is érzünk, hogy kimozduljunk a szabadba. Az ideális otthon része egy szauna wellness télikert, mely biztosítja a minőségi kikapcsolódását a család összes tagjának.

A szauna wellness téli kert kialakítása, megépítése mellett sok érv szól: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi otthonunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk  és családunk kedvenc helye.

Ön igazi egyéniségnek érzi magát? Az élet minden területén a legjobbat keresi?

Utálja a tömegtermékeket és a sablonos megoldásokat?

Ha magára ismert ne várjon, kapcsoljon csúcsminőségre az iSaunával!

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0