Németország, München,
Modern finn szauna sóterápiával

loading
Modern finn szauna himalájai sófallal
  • Modern finn szauna himalájai sófallal
  • Modern finn szauna sóterápiával
  • Modern finn szauna építés

 

Nyugat-Európai szauna design, magyar prémium minőség a legjobb áron!

 

München-ben élő ügyfelünk azzal a céllal keresett meg minket, hogy egy Németországban látott, minimál stílusú finn szauna kialakítást szeretne prémium minőségben és kedvező áron. Tudatos tervezéssel és gondos odafigyeléssel, ügyfelünk nagy megelégedésére sikerült megvalósítanunk elképzeléseit, nem is akárhogy…

Csak kevés olyan finn szauna van, amely már a puszta létezésével is annyira képes befolyásolni az emberi érzékeket és érzelmeket, mint ez az egyedi építésű, letisztult finn szauna. Aki egyszer is megtapasztalja a harmonikus, egyedi finn szauna látványát, az I. osztályú finn rezgő nyárfa faanyagok nemességét, a Himalája sófal szimfóniáját, már biztos is lehet benne, hogy a szauna szeánszok egy új korszakába lépett.

A modern stílusú finn szauna egyediségét a magasfényű fehér külső felületek, a hatalmas víztiszta üvegablakok, a minimál stílusú finn rezgő nyárfa padozat, az elegáns Cilindro finn szaunakályha és a rejtett, ledes fényterápia adják.

Fő irányelv volt, hogy az egyedi design mellett megmaradjon a finn szauna funkciója is, és tökéletes izzadást biztosítson.

Ezeket az elveket figyelembe véve Clear Vision edzett üvegeket, a padozathoz pedig vékony, de annál erősebb finn rezgő nyárfa lécezést használtunk. A tökéletes finn szauna hatást és a gőz élményét pedig a Harvia Cilindro szauna kályha biztosítja, amit a padozatba süllyesztve helyeztünk el.

A kályha mögött felépített Himalája sófal jó barátságban van a finn szauna kályha gőzével, mivel egészségre gyakorolt hatását növeli.

Az egyenes vonalvezetés, a kényelmes és minimál szauna padozat, a himalája sófal és a ledes fényterápia meleg színharmóniája adja a nemes, letisztult stílusát legújabb büszkeségünknek, a Münchenbe telepített egyedi finn szauna kabinnak.

Precizitás és luxus. E két szó kiválóan jellemzi a képen látható egyedi, finn szauna kabint. Ez a finn szauna tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába, mintegy harmonikus ékszere a ház ezen pontjának.

 

Az iSauna finn szauna már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Nyitott a kreatív, egyedi szauna megoldásokra?

Egy exkluzív, egyedi kombi szauna megoldást keres az egész család számára? A beltéri szaunák megfelelő kikapcsolódást és egészséget biztosít az év mindennapján!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0