Letöltés (PDF)

Szauna a szőlészetben


Szaunaház a szőlészetben, szőlészek a szaunában


Mi lehet a kapcsolat a szőlészet és a szauna között?

Elsőre alaptalannak tűnhet, hogy a szőlészet és a szauna között bármilyen közös pont lehet… Pedig több is van!

A legelső és egyben legrégebbi ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik a szőlészek fedezték fel. A szőlőtőkék végét olyan hőmérsékleten gőzölték, amin nem égett meg a fa, ezzel biztosították, hogy a fa hosszú ideig megőrizze szerkezetét és ellássa funkcióját. Így van ez a szauna esetében is, a kültéri szauna, szaunaház építéséhez a legjobb faanyag a hőkezelt éger vagy a kanadai vöröscédrus. Az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra csak minőségi faanyagot használ fel a szauna, szaunaház építés során.

A következő kacsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre. A szauna házakról ugyanez mondható el. Heti néhány szaunaház alkalom is segít megőrizni az egészséget és gyógymódot jelenthet kialakult problémák esetén is.

A bor ellazít, a bor összehozza az embereket és összetartja a kapcsolatokat. A bor köré utazásokat, családi eseményeket, baráti összejöveteleket és más eseményeket szerveznek. A szauna és szaunaház hasonló módon benne tud lenni mindennapjainkban.

A szauna ellazítja a testet egy-egy szüretelés, szőlőszedés után. A szaunaház melege segít az izomzatnak gyorsabban regenerálódni, így javítja a munkabírást. Mi lehet annál nagyszerűbb, mint szüretelés után élvezni a szaunaház izzasztó hatását és közben nézni a szőlőtőkék fegyelmezett sorakozását, amíg csak a szem ellát. Az iSauna Design Kft. által gyártott szauna házban mindenki ki tudja pihenni a szüretelés fáradalmait.

A szőlészet mellé elhelyezett szaunaház tökéletes kiegészítője a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek. Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. A kombinált szaunaház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

A kombinált szaunaház egy minden igényt kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna, gőz szauna és a himalája sóterápia. A szaunaház ezen kívül zuhanyzóval, öltözővel, pihenővel, konyhával, étkezővel, tv-vel és elhúzható üvegajtókkal felszerelt.

Amikor belép a szauna házba egy kényelmes öltöző fogadja, melynek nyugodt hangulatát a csillagos égbolt adja. Az öltözőben található a zuhany, így a szauna kabinból kilépve azonnal le tud tusolni.

A szaunaház ajtaján beljebb lépve található a mini hűtővel felszerelhető konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti vendégfogadásra. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

A szaunaház esetében nagy hangsúlyt kaptak a fények. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a szauna padozat alatti ledes hangulatvilágítással. A szauna melegében ülve a látványkadalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szaunázás közben élvezhetjük.

A szaunaház igazi különlegessége a beépített Smart tv, ami a filmnézés mellett lehetőve teszi, hogy internetezzen, megnézze leveleit vagy akár tárgyaljon.

Kérje egyedi szaunaház ajánlatunkat és tökéletesítse szőlészetét egy exkluzív szauna házzal!

Borban az igazság… szaunában az egészség…

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0