Wellness hétvége otthon Budaörs - Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Minimalista stílus, egyedi wellness-szauna otthon
Wellness építés Budaörs

Minimalista stílus, egyedi wellness

Ügyfelünk a minimalista stílus megszállottja, azzal a speciális igénnyel fordult felénk, hogy tervezzünk és kivitelezzünk egy olyan szauna-wellness-fitness részleget a házába, amit szintén a minimalizmus ural.

A szauna és wellness egység megjelenését illetően szikla szilárd elképzelése volt megrendelőnknek, ami számunkra is némi fejtörést okozott, de mint mindig most is megtaláltuk a legjobb megoldást!

A front megjelenése teljesen egyedi, speciális üvegfal és rögzítés technikai rendszert kapott, így minden egyes illesztés síkban van és a profilok is rejtetten maradnak. 

Fitnesz egység otthon, Budaörs

Szauna, wellness, fitnesz

wellness tér padlóburkolata fuganélküli fekete színű Terazzoból készült.

A helységen belül kialakításra került még egy fitnesz tér kardió gépekkel, ami fehérített tölgyfa padlózatot kapott. 

A nagyméretű TV falat egy egyedi mintázatú, festett üvegfal rendszerrel, 3 db tükörrel és rejtett világításokkal törtük meg. 
Beépítésre került még egy dupla esőztetővel és edzett víztiszta üveggel ellátott élmény zuhany.

Beltéri wellness egység

Wellness részleg tervezés, kialakítás

Kialakításra került egy egyedi tervezésű beltéri finn szauna 9kW-os Harvia Hidden rejtett szaunakályhával és egy infra szauna A+ kanadai vöröscédrus kézzel megmunkált MINIMA stílusú lambériából.

A blokk részét alkotja még egy exkluzív megjelenésű gőzkabin, Korakril lebegő padozatokkal, kézi zuhanyzóval, fehér színű kristályüveg oldalfalakkal és mennyezettel, az eredeti gőz élményért pedig egy 9kW-os Harvia gőzgenerátor felel. 

Beltéri szauna építés Budaörs

Kreatív, egyedi megoldások

Két szeánsz között kellemes lehűlést nyújt az egyedileg épített merülő medence, illetve a beépített automata jéggép is nagyszerű felfrissülést biztosít.

 

A gépek elhelyezése és a szerviz nyílások biztosítása érdekében kialakítottunk egy külön bejáratú rejtett gépészeti helyiséget.

 

Személyre szabott megoldások, exkluzív anyag felhasználással, nemzetközi TÜV minősítéssel, érintésvédelmi tanúsítvánnyal a tervezéstől a kivitelezésig Budaörs és környékén, illetve Európa bármely pontján!

Otthoni wellness kialakítás, Budaörs

Váltson magasabb életminőségre!

Egyedi wellness elképzelés küldése

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0