loading
Egyedi wellness helyiség tervezés, kivitelezés
  • Egyedi wellness helyiség tervezés, kivitelezés
  • Wellness hétvége otthon
  • Egyedi szauna wellness helyiség
  • Egyedi szauna wellness tervezés
  • Wellness szauna helyiség Bécs

Nyitott a kreatív szauna-wellness megoldásokra?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Szauna wellness szakértő

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Nyugati wellness kényelem itthonról, otthonra


Bécsben élő ügyfelünk a nyári hónapokban azzal az ötlettel keresett fel bennünket, komplett wellness szobaként szeretné használni azt a 40nm-es helyiséget, ami közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik és akkor még üresen állt.

A megkeresés oka az volt, hogy megrendelőnk belefáradt a wellness szállodák hibáiba és családjának szeretné megadni mindazt a kényelmet és luxust, amiért eddig hosszú órákat utaztak, de sokszor mégsem azt kapták, amire vágytak.

Izgalmas kihívás volt ez számunkra, hiszen itt már nemcsak egyedi szauna építés, hanem komplett belsőépítészeti tervezés és kivitelezés volt a feladat.

A szülők sokat dolgoznak, a gyerekek pedig asztmásak, ezért olyan wellness helyiségre vágytak ahol pihenni és gyógyulni lehet egyszerre.

Eddigi referenciáinkat látva és megismerve profi csapatunkat, szabad kezet kaptunk a helyiség tervezésében, kialakításában. A megrendelő fő kérése az volt, hogy legyen a szobában egy kombinált szauna, Himalája sóterápia és minden olyan kiegészítő, ami az egész család kényelmét és egészségét szolgálja majd hosszú éveken keresztül.

Egy hosszabb beszélgetés során megismertük a család minden tagjának szokását, életritmusát és igényét. Ezeket figyelembe véve terveztünk a wellness helyiségbe egy családi kombinált szaunát sóterápiával, egy épített zuhanyzót, kettő Himalája sófalat, egy praktikus szekrényt és egy kényelmes pihenő részt.

A pihenőt a család minden tagja élvezni tudja. A szülők két szauna szeánsz között kellemes pihenést élvezhetnek, a fotelekbe ülve olvashatnak, amíg a gyerekek a szőnyegen játszhatnak. A tökéletes ellazulást a csillagos égbolt és a Himalája sófal nyugtató hatása biztosítja.

A wellness szoba minden eleme kanadai vöröscédrusból készült, a mennyezeti szerkezettől a polcokig. Mélybarna árnyalat és édeskés illata különös hangulatot varázsol a helyiségben.

A wellness helyiség ablakelemeit úgy alakítottuk ki, hogy a pihenőből látni a kert szépségeit, a gyerekeket miközben játszanak, valamint télen ki tudnak menni a hóba hemperegni egy-egy izzasztófürdő után.

A szauna élménye, a Himalája só egészségre gyakorolt hatása, a tágas tér kényelme és a frissítő masszázs együtt élvezhetők saját otthonukban. Az üres szobából a nyugalom szigete lett igazi nyugati kényelemmel.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0