Wellness hétvége otthon Nagykanizsa - Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Minimalista stílus, egyedi wellness-szauna otthon
Wellness építés, Nagykanizsa

Minimalista stílus, egyedi wellness

Ügyfelünk a minimalista stílus megszállottja, azzal a speciális igénnyel fordult felénk, hogy tervezzünk és kivitelezzünk egy olyan szauna-wellness-fitness részleget a házába, amit szintén a minimalizmus ural.

wellness egység megjelenését illetően szikla szilárd elképzelése volt megrendelőnknek, ami számunkra is némi fejtörést okozott, de mint mindig most is megtaláltuk a legjobb megoldást!

A front megjelenése ugyanis teljesen egyedi speciális üvegfal és rögzítés technikai rendszert kapott, így minden egyes illesztés síkban van és a profilok is rejtetten maradnak. 

Fitnesz tér tervezés, Nagykanizsa

Szauna, wellness, fitnesz

wellness tér padlóburkolata fuganélküli fekete színű enyhén szemcsés Terazzoból készült.

A helységen belül kialakításra került még egy fitness tér kardió gépekkel, ami fehérített tölgyfa padlózatot kapott. 

A nagyméretű TV falat egy egyedi mintázatú, festett üvegfal rendszerrel, 3 db tükörrel és rejtett LED világításokkal törtük meg. 
Illetve beépítésre került még egy dupla esőztetővel és edzett víztiszta üveggel ellátott élmény zuhany.

Egyedi szauna építés Nagykanizsa

Wellness tér tervezés, kialakítás

Kivitelezésre került egy egyedi tervezésű beltéri finn szauna 9kW-os Harvia Hidden kályhával és egy infra szauna A+ kanadai vöröscédrus kézzel megmunkált minimal stílusú lambériából.

A blokk részét alkotja még egy gőzkabin lebegő padozatokkal, kézi zuhanyzóval, fehér színű kristályüveg oldalfalakkal és mennyezettel. Az eredeti gőz élményért pedig egy Harvia gőzgenerátor felel. 

Szauna helyiség, Nagykanizsa

Kreatív, egyedi megoldások

Két szeánsz között kellemes lehűlést nyújt az egyedileg épített merülő medence, illetve a beépített automata jéggép is nagyszerű felfrissülést biztosít.

 

A gépek elhelyezése és a szerviz nyílások biztosítása érdekében kialakítottunk egy külön bejáratú rejtett gépészeti helyiséget.

 

Személyre szabott megoldások, exkluzív anyag felhasználással, nemzetközi TÜV minősítéssel, érintésvédelmi tanúsítvánnyal a tervezéstől a kivitelezésig.
Szauna tervezés, építés Nagykanizsa és környékén illetve Magyarország és Európa bármely pontján!

Beltéri wellness fitnesszel

Váltson magasabb életminőségre!

Egyedi wellness elképzelés küldése

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0