Lugano,
Kombinált szaunaház - Lugano

loading
Lugano luxus szaunaház
  • Lugano luxus szaunaház
  • Luxus szaunaház - Lugano
  • Modern kombinált szaunaház

Lugano Szaunaház – Luxus kivitelezés, prémium szauna élmények

 

Vannak építőmesterek, és vannak építészek. Az építés művészei. Vannak szauna gyártók, szauna mesterek, és akik művészetként kezelik a szauna gyártást. Az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra ilyen. A kombinált szaunaház gyártás művésze.

A Lugano kültéri luxus szaunaház egy alkotás. Egy alkotás, mely a design-t ötvözte a funkcionalitással, a luxust a kényelemmel, és mindezt tökéletesen összehangolva a természettel.

A kombinált szaunaház design-ját a minimál stílus, az egyszerű vonalvezetés, a minőségi anyagok, a különleges belső kialakítás és a nagy üvegfelületek adják. A kültéri, kombinált szaunaház üvegfalainak köszönhetően légiessé válik a szaunatér és tökéletes kilátást kapunk a szaunaház környezetének szépségeire.

A kifinomult funkcionalitás az infraszauna és finn szauna kombinációjában mutatkozik meg. Az infraszauna mélyterápiája, a finn szauna izzasztó hatása és a Himalája sóterápia gyógyító ereje egy szaunaház kialakításában. A széles, U-alakú padozat, a kályha elhelyezkedése és a két bejárati ajtó a legjobb felhasználhatóságot biztosítja vendégeinek.

A kombinált szaunaház luxusát az egyedi megjelenés, a LED háttérvilágítású lábrács és háttámlák, a különleges széles külső lambériák, a sófallal körbeépített szaunakályha többszörös gyógyító ereje és a speciális fények nyújtják.

A vékony lécezésű kifinomult felépítésű padozat, háttámla és lábrács önmagában is figyelemfelkeltő erejű, viszont a rejtett, LED világítással olyan összhatást kelt, melytől a kültéri szaunaház még izgalmasabb és különlegesebb látványt kelt.

Végeredményében a Lugano Luxus Kombinált Szaunaház összetett funkcionalitásának és egyedi, letisztult stílusos megjelenésének köszönhetően a minőséget kedvelő szauna tulajdonosok családjának és baráti társaságának tökéletes, luxus élményt nyújt.

 

Az iSauna szaunaház már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

 

Kültéri szaunát, szaunaházat tervez kertjébe?

Az iSauna feladata, hogy élménydússá tegye Önnek és családjának a szauna-wellnesst!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0