Valencia,
Kombinált szaunaház - Valencia

loading
Valencia luxus kombinált szaunaház
  • Valencia luxus kombinált szaunaház
  • Valencia kombinált szaunaház
  • Luxus kombinált szaunaház

Valencia – Luxus kombinált szaunaház a minőségi kikapcsolódás élményeivel

 

Valencia a művészetek és tudományok városa. Az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra pedig a kombinált szaunák művésze. Minden szaunát egy-egy különleges alkotásként tervezünk és építünk. Így jött létre a Valencia luxus családi szaunaház, amelyben a művészet és a luxus életérzés találkozása adja a kifinomult minőség két fő elemét.

E kültéri, kombinált szaunaház egy valódi életérzés. A kényelem, a luxus és az egészség érzése. Az érzés, hogy bármikor élvezhetjük a kombinált szaunaház minden luxusát a saját kertünkben.

Kiknek ajánljuk a Valencia kültéri, kombinált szaunaház kialakítását?

Azoknak, akik szeretnék átélni azt az élményt, amikor saját kertjükben élvezhetik a sóterápiával kiegészített infra és finn szaunaház kényelmét, miközben a környezet látványában gyönyörködnek, majd kilépve a szaunából egy olyan mobil üvegfalakkal nyitható panorámás teraszhelyiségben pihenhetnek meg, ami a Smart tv és látványkandalló luxusával kényeztet.

Azoknak ajánljuk, akik családjukkal vagy barátaival szeretnek szaunázni. A kombinált szauna szeánszok közben filmet kívánnak nézni, e-maileket olvasni, zenét hallgatni, skype-olni vagy csak kényelmesen megpihenni.

Egyedi szaunaház tervezés és funkcionalitás:

A kombinált, luxus szaunaház az egyediségét az egyenes letisztult vonalvezetés, az időjáráshoz, vagy kedvünkhöz igazodó hatalmas üvegfelületek, a fedett pihenő és a felhasznált fények különlegessége adja. Ez a kültéri kombinált szauna egy minden igényt kielégítő pihenő terasszal lett egybe építve, így adja meg felhasználójának a tökéletes luxus érzést.

A kombinált luxus szaunaház tartalmazza a mélyterápiás infraszauna, a hagyományos finn szauna és a Himalája só terápia élményét. A luxus szaunaház arculatához tökéletesen illik a minimál stílusú egyedi padozat, melynek minden eleme a tudatos formatervezést követi, részleteivel tovább emelve a szaunaház és környezete minőségét.

A luxus szaunaház igazi ékszere a Himalája sótéglával körbeépített finn szaunakályha, mely működésével nem csak a kombinált szauna terét fűti fel, de a himalája sótéglák pozitív élettani hatását is többszörösére növeli. A 84 féle ásványi anyagot tartalmazó, átvilágított himalája sótégla falak rendkívül tiszta mikroklímát alakítanak ki a kombinált szaunaház terében, miközben narancsos árnyalatukkal nyugtatóan hatnak szervezetünkre.

A kültéri kombinált luxus szaunaház egyediségét a fények határozzák meg. A kültéri szaunaház hangulatát a háttámlából és a megemelt lábrácsból kiszűrődő háttér ledvilágítás és a mennyezetben épített csillagos égbolt adja.
A minimál stílusú padozat szálai között átszűrődő meleg színek és a csillagos égbolt fényei teszik még izgalmasabbá és emlékezetesebbé a kombinált szaunaház élményét.

A kültéri szaunaház különlegessége a konvertálható üvegfalakkal határolt , árnyékolható pihenő terasz, látványkandallóval és Smart TV-vel kiegészítve.
A látványkandalló tüzének fényjátéka a pihenőből és a szaunából nézve is elfeledteti a napi gondokat. A Smart tv egy internetes funkciókkal ellátott televízió. Használhatja munkája befejezéséhez, zene hallgatásához, film nézéséhez vagy akár a családi fotóalbum átlapozására.

Ez a fedett – nyitott relaxációs terasszal és különleges kombinált szaunával ellátott luxus, kültéri szaunaház valódi prémium érzést és kényelmet biztosít felhasználójának. Használja családjával és barátaival, élvezzék ki a minden igényt kielégítő exkluzivitás élményét.

Az iSauna szaunaház már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Egyedi szauna elképzelése van?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0