Bioszauna a kíméletes szauna

Bioszauna a kíméletes szauna
Gőzös szauna

Finn-, infra- vagy bioszauna?

A szauna hatása meglehetősen eltérő lehet attól függően, hogy a szauna melyik típusát választjuk.

 

A szauna világa egy széles és színes világ. Mindenki olyan módon választhatja meg a számára megfelelő szauna típusát, hogy milyen szauna hatást szeretne elérni. Relaxálni, regenerálódni szeretne a szauna használata közben, felfrissülni vagy izomzatot lazítani.

 

Lehet ez egy száraz finn szauna, gőz szauna, mélyterápiás infraszauna, vagy egy kímélő bioszauna.

Beltéri bioszauna

Bioszauna a mindennapokban

A bioszauna kímélő megoldást nyújt azok számára, akiknek a finn szauna túlságosan meleg, esetleg fullasztó, vagy a gőz szauna túl párás.

A bioszauna kabinban a hőmérséklet 40-60 ºC körüli, és a páratartalom 20-60%-os a beépíthető gőzfeljesztős bioszauna kályhának köszönhetően.

A bioszauna kiegészíthető különböző fényterápiákkal a vizuális és szauna élmény fokozása érdekében. Egészségjavító hatású szauna kiegészítőket is használhatunk, mint pl. a Himalája sót vagy különböző szauna illóolajokat.

Gőzös szaunakályha

Gőzös szauna kályha

A Harvia kombinált szauna kályha által biztosított élményt fokozhatjuk illóolajokkal, növényekkel, szárított gyógynövényekkel és különböző terápiákkal.

A gőzös szauna kályha kiegészítője egy párologtató edény, melybe himalája sót, szárított gyógynövényeket, friss gyümölcsöket vagy különböző szauna aromákat lehet tenni.

Ha szereti a szauna szeánszokat, de a magas hőmérsékletet nem bírja, akkor tökéletes megoldást nyújtanak a Harvia bioszauna kályhák. Különböző szauna felöntéseket, ötleteket talál a szauna szeánsz leírásunkban.

Bioszauna beltéren

Bioszauna otthonában

 

Egyénre szabott szauna megoldásokat kínál Önnek az iSauna szauna manufaktúra!


A házon belül? Teraszon? Esetleg a kert végébe?

Az iSauna elviszi Önnek a bioszauna élményét közvetlenül az otthonába.

Egyedi szauna építés országosan, élő szauna-szaunaház referencia fotókkal

Megépítjük egyedi bioszaunáját!

Küldés

Partnereink, bemutatótermeink

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0