Monaco,
Kombinált szaunaház - Monaco

loading
Kombinált luxus szaunaház
  • Kombinált luxus szaunaház
  • Monaco szaunaház
  • Luxus kombinált szaunaház
  • Luxus szaunaház Monaco
  • Monaco kombinált szaunaház

Monaco – Luxus Szaunaház a családi wellness minden igényének kielégítésére

 

Monaco-ban a fényűzés és a csillogás az egész országot áthatja: vadonatúj luxusautók, patinás épületek, különös atmoszféra. Monaco a jólétet és a luxus életérzést juttatja eszünkbe. Az abszolút minőségi alapanyagoknak, professzionális kivitelezésnek, extra funkcióknak és az egyedi stílusos design-nak köszönhetően legújabb tervezésű luxus kültéri szaunaház is ezt a hangulatot követi.

A luxus, kombinált szaunaház egyre gyakoribb funkcionális és építészeti eleme a prémium családi házaknak, gyönyörű panorámával rendelkező kerteknek. Ennek oka, hogy minden egy helyen van bennük, ami a szaunaház élvezetét kiegészíti, tökéletessé teszi és luxus életérzést ad.

Ügyfeleink szeretik, ha a kombinált szaunaház használata valóban egy komplett kikapcsolódást nyújtó szeánsz lehet, köztes fürdőzéssel, pihenéssel, szórakoztató programokkal. A luxus szaunaház olyan hely, melyben családjával, barátaival akár egy-egy teljes napot is eltölthet.

Ez a kombinált szaunaház egy minden igényt és luxust kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna és a himalája sóterápia. A kombinált szaunaház a lényegi szaunázási élmények mellett öltözővel, zuhanyzóval, pihenő terasszal, konyhával, étkezővel, Smart tv-vel, látvány kandallóval, árnyékolástechnikával és mobil elhúzható üvegfalakkal felszerelt.

Képzelje el kertje ékszerét olyan komplex megoldásként, ahol a kombinált luxus szauna funkciója találkozik háza kényelmével. Amikor belép a szauna házba egy tágas panorámás terasz fogadja. Mielőtt elmerülne a szauna regeneráló élményeiben a beépített szekrénnyel és zuhanyzóval ellátott öltözőben kényelmesen felkészülhet, melynek különleges hangulatát a csillagos égbolt adja.

Ebben a kültéri szaunaházban a tökéletességre törekvés eszközeként nagy hangsúlyt kaptak a fények is, amely magában a szauna helyiségben is megmutatkozik. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással.

A luxus szauna kabinban ülve a látványkandalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szauna élménye közben élvezhetjük.

Igazi különlegessége a szaunaház kialakításának a beépített Smart tv, ami a szaunaház használata mellett lehetővé teszi, hogy filmet nézzen, internetezzen, elolvassa leveleit vagy akár tárgyaljon. A Smart tv egy internetes funkciókkal rendelkező televízió. Filmeket, zenéket tölthet le, web konferenciákat tarthat, Skype-olhat, családi fényképeket lapozhat, játékokat tölthet le és futtathat. Lehet ez egy eszköz a munkájához, a szórakoztatáshoz vagy a gyerekek lekötéséhez.

A teraszhoz közvetlenül csatlakozva található a mini hűtővel felszerelt konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti összejövetelre. A szauna szeánszok között nem kell bemenni a házba, mert a kombinált szaunából kilépve rögtön kitöltheti a frissítőket, megmoshatja a gyümölcsöket vagy elkészíthet néhány koktélt.

Ez a luxus, kombinált szaunaház tökéletes része lehet olyan otthonoknak, ahol a tulajdonosok szeretik a minőségi anyagokat, egyedi, stílusos megjelenést és a pihentető kényelem minden elemét. Élvezik a társasági életet, szeretnék családjukat és baráti körüket vendégül látni saját otthonukban, megajándékozva őket a wellness és luxus minden élményével.

 

Az iSauna szaunaház már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Kültéri szaunát, szaunaházat tervez kertjébe?

Az iSauna feladata, hogy élménydússá tegye Önnek és családjának a szauna-wellnesst!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Magyarország

Kiss Norbert - International manager

+36 70 362 7247

E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0