Budapest,
Kültéri wellness szaunaház relax helyiséggel - Pest megye

loading
Wellness szaunaház pihenő helyiséggel
  • Wellness szaunaház pihenő helyiséggel
  • Szaunaház relax előtérrel
  • Szaunaház zuhanyzóval kombinált szaunával
  • Finn szauna, infra szauna egyben
  • Wellness szaunaház építés

Kombinált szauna, zuhanyzó, pihenő előtér egy szaunaházban


Az ügyfelünk már régóta hódol a kültéri szaunázás élvezetének, de nagy sajnálatára a magyarországi Wellness hotelekben és gyógyfürdőkben egy helyen sem tudta megtapasztalni az igazi prémium kerti szauna élményét. Sajnos hazánkban a Wellness Hotelek nagy hiányossága a professzionális szauna világ, főleg ha kültéri szaunaházról beszélünk. Ezért szerette volna szauna álmát saját otthonában valóra váltani. Az elképzelése egy olyan kültéri wellness szaunaház volt, ami pihenővel-előtérrel, zuhanyzóval és egy 8 fő részére szóló 4 in 1 kombinált szaunával is rendelkezik.

Az első kontaktfelvételünk mobiltelefonon történt, amikor is az ügyfél keresett meg minket. Weboldalunk alapján nagyon tetszettek neki munkáink és teljesen felcsigázták érdeklődését, ezért élőben is szerette volna látni a kültéri szaunáinkat. Törökbálinti MAX CITY lakberendezési áruházban található bemutatótermünkben egyeztettünk egy személyes találkozót, ahova feleségével rövidesen meg is érkeztek.

A cégünk által képviselt kézzel és szenvedéllyel készülő minőség, a legújabb HI-TECH szauna technológiák felhasználása, a minőségi bizonyítványok (TÜV Certificate No. MK 69248801) és magas fokú szakmai hozzáértésünk megismertetése után hosszas beszélgetés és ötletelés következett. Hamarosan megtaláltuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást.

Ezt a lépést az árajánlat elkészítése és a helyszíni felmérés követte, ahol minden előkészületi munkát letisztáztunk és megálmodtuk. Véglegesítettük, hogy a kerten belül hova és milyen enteriőrbe valósítsuk meg a szauna házat.

A projekt megrendelése után kiváló minőségű élethű 3d látványtervek elkészítése következett, ami minden megrendelt iSauna után teljesen ingyenes szolgáltatás szauna vásárlóink részére.

Ügyfelünk minden elvárásának megfeleltünk, ezért a helyszínen egy újabb iSauna tulajdonost köszönthettünk köreinkben.

A megrendeléstől számított 90 nap után elérkezett a szauna telepítésének napja, ami az előre felépített moduláris szauna telepítési technikánknak köszönhetően csupán másfél napos munkát vett igénybe.

Az ügyfél gondolatait idézve:

„Az egész folyamat a kontaktfelvételtől az átadásig 100%-ban profi munka volt. Minden határidőt és kérést betartva bonyolították le a projektet. A szaunaház megrendelése után teljesen ingyenesen biztosított valósághű 3d látványtervek is nagyon tetszettek, hiszen látszott a szervezettség és a tudatosság a munkájukon. Már a megvalósítás előtt el tudtuk képzelni, hogy fog élőben festeni a saját szauna házunk, így nem értek meglepetések, sőt azt a magas minőséget kaptuk, amit vártunk.” 

„iSauna Manufaktúra - Másképp, mint Mások”

Kültéri szauna, szaunaházat tervez kertjébe?

Az iSauna minden szauna elképzelésre megoldást nyújt!

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0