Pest megye, Telki,
Orosz szauna fatüzelésű kályhával

loading
Orosz szauna himalája sóterápiával
  • Orosz szauna himalája sóterápiával
  • Egyedi építésű orosz szauna
  • Orosz szauna fatüzelésű szaunakályhával

Az eredeti orosz szauna élményért

 

Az orosz származású megrendelő kérése az volt, hogy rönkházába olyan szauna élményt alakítsunk ki, ami megfelel az orosz szauna kultúrának, közel áll a természethez, és amiben napi szinten a gyermekkora óta megszokott szauna élményeket élheti át családjával, baráti körével.

Ezek alapján egy tágas, kényelmes orosz szauna világot építettünk nagy teljesítményű fatüzelésű szauna kályha, himalája sóterápia és kanadai vörös cédrus faanyag került felhasználásra.

Az orosz szauna kultúra közel áll a finn szauna kultúrához. A hőmérséklet itt is magas, viszont a páratartalmat is magasan tartják. Kizárólag fatüzelésű szauna kályhákat használnak.

A fatüzelésű szauna kályha nagy mennyiségű követ tartalmaz, melyet folyamatosan illóolajos vízzel locsolnak, időközként pedig alkoholos felöntéseket is végeznek.

Az orosz gőz szauna elengedhetetlen kelléke a sajátos szauna sapka, amivel a fejet védik a túlhevüléstől, és a „venyik”, azaz szauna virgács, amellyel végigcsapkodják egymást az orosz szauna használata közben, vérpezsdítő masszázst végezve ezáltal.

Az orosz szauna kultúrának és a megrendelőnek eleget téve egy 18kW-os fatüzelésű szauna kályha került a kabinba, melynek különlegessége, hogy tüzét egy másik helyiségből kell táplálni.

A fatüzelésű szauna kályha azért is ilyen elterjedt a modern világban, mert hangulatát semmilyen másik szauna kályha nem adja vissza. Az orosz szauna használata közben hallani a tűz pattogását, miközben melegétől megtisztul a test és a lélek egyaránt.

A nagy teljesítményű, fatüzelésű, szauna kályha nem érintkezhet fával, ezért tökéletes megoldás volt a fatüzelésű szauna kályha mögé épített himalája sófal.

A himalája só terápiás hatását jól fokozza a kályha melege és a magas páratartalom. Narancsos színe különös hangulatot, ásványi anyagtartalma pedig egészséget biztosít felhasználójának.

 

 

 

 

Az iSauna szauna már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Nyitott a kreatív, egyedi szauna megoldásokra?

Ha Ön sem akar kimozdulni otthonról egy szauna szeánsz miatt lépjen kapcsolatba velünk!

 ■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0