Győr,
Több mint wellness-szaunaház: prémium életérzés

loading
Wellness-szaunaház épület
 • Wellness-szaunaház épület
 • Egyedi wellness-ház
 • Prémium wellness épület
 • Wellness terasz építés
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Egyedi formatervezés
 • 3D látványtervezés
 • 4 évszakos ház tervezés
 • Tömörfa design burkolatok
 • Tömörfa a belsőépítészetben
 • Egyedi fa falburkolatok
 • Prémium fa lamellák
 • Tömörfa média falak építése
 • Családi kombinált szauna építés
 • Himalája sóbarlang
 • Szauna és sókabin építés
 • Speciális reflexiós üvegek beépítése
 • Kültéri wellness-szaunaház
 • Lakó- és wellness ház
 • Wellness épület gyártás
 • Családi szaunaházak építése
 • Egyedi, 4 évszakos szaunaépület
 • Építészeti látványtervezés
 • Több mint wellness-szaunaház: prémium életérzés

20 ÉV TAPASZTALAT
Semmihez sem fogható családi wellness-szauna élmény

Visszatérő, elégedett ügyfelünk keresett fel minket a Szigetköz szívében, Dunaszegen található szauna manufaktúránkban egyedi elképzelésével. A beszélgetés elején egy kültéri grill konyha kivitelezésén ötleteltünk, majd a több órás beszélgetés alatt kiteljesedett a család régi álma: egy olyan 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

Két hónapos tervezési fázis elteltével az álomból valóság lett.

Az egészséges életmód és a sport nagy szerepet tölt be a család életében. Az épületben helyet kapott egyedi Himalája sókabin, amellyel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító barangklímát is varázsolhatunk. A sókabinban található egyedi, ergonomikus kialakítású padozatok biztosítják a kényelmes és gyógyító pihenést. Az ergonomikus padozatokba beépítésre kerültek az infrasugárzók is, így az infraszauna mély meleg hatásának segítségével tovább növeljük a méregtelenítést.

A kombinált szauna térben a tágabb család és a baráti társaság is élvezheti a forró finn szauna előnyeit, és az infraszauna méregtelenítő hatását. A kombinált szaunában is teret kapott a szaunakályha köré épített egyedi Himalája sófal, mely a meleg hatására még intenzívebben fejti ki jótékony hatását a légutakra és bőrre egyaránt.

A szauna használat után a felfrissülés a vizesblokkban biztosított, ahol egy kényelmes öltözőben tárolhatók a szaunázáshoz szükséges törölközők, köntösök, szauna olajak.

Belsőépítészeti szempontból a környezet építészeti trendjével összehangoltan a természetes tónusok és textúrák dominálnak, formailag praktikus, illetve elegáns megoldások születtek. A beltéri közösségi terekben egyedi, speciálisan kialakított tömörfa falburkolatokat alkalmaztunk I. osztályú kanadai vöröscédrusból, rejtett led világításokkal. Az egyedi design fa falburkolatok és rejtett világítások tovább futnak a mennyezetre, mellyel egységet alkotnak az enteriőrrel. A tömörfából készült kanadai vöröscédrus elemeket thermowood kőrisfával törtük meg. A csokoládé barna thermowood kőris felhasználásával értük el a természetes kontrasztot a fa falburkolatok között. Az egyedi tervezésű tömörfa bárpultok megjelenésükkel követik a design elemek vonalvezetését.

Tovább haladva a közösségi pihenőtér felé egyedi média falakat találunk, melyekkel tovább erősítjük a tömörfa burkolatok kapcsolatát a természet közelségével. Az egyedi kanadai vöröscédrusból készült média falak TV, hangprojektor és más, egyéb szórakoztató elektronikai berendezések beépítésére alkalmasak beltéren és kültéren egyaránt.

A nagyobb, közös családi- és baráti összejövetelek egyik fontos helyszíne a konyha, ahol egy konyhaszigetet alakítottunk ki tágas étkezővel.

A tudatos tervezésnek köszönhetően sikerült egy olyan egyedi belső formavilágot kialakítanunk, melyben a tömörfa falburkolati betétek és a homlokzati megnyitások előtérbe kerülnek. Mivel az építtetők az épület energiafelhasználásának csökkentését tűzték ki célul, ezért nagy hangsúlyt fektettünk az épület hőszigetelésére és a professzionális alumínium tokos 3 rétegű hőszigetelt üvegezésre. A reflexiós, anyagában színezett supersilver grey 3 rétegű napvédő üvegezés csökkenti a légkondicionálás költségeit, biztosítja a privát szférát és magas szintű kényelmet teremt az épület használói számára.  A bent tartózkodók ellátása friss, oxigénben dús levegővel és az elhasznált levegő eltávolítását speciális légtechnika beépítésével biztosítjuk.
A komfort fokozása érdekében Magnum elektromos padlófűtést és tetőklímát alkalmaztunk.

A teraszok fontossága egyértelműen felértékelődik, miközben esztétikai hatásuk is szembetűnő.
A fedett, árnyékolt, szélvédett és nyitott terek kombinációja még egyedibbé formálja a lakó-, wellness épületet. A fedett teraszon kialakított kültéri étkező mellett egy jakuzzi is biztosítja a teljes feltöltődést.
Az egyedi előtetőben IP védett led hangulatvilágítás és zenei hangrendszer került beépítésre.

Az épület mellett padbol pálya és egy úszómedence biztosítja a további sportolási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A terjedelmes méret ellenére optimális léptékű, és a természetes anyaghasználattal a környezetébe kellően illeszkedő épület jött létre. Az esztétikus kivitelezéshez szükségszerű volt minden részlet precíz kidolgozására is.

Folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, hiszen a formabontó gondolkodásmódot és a friss kreativitást csakis ez táplálja. Ebből a folyamatból születik szaunáink és szaunaházaink páratlan stílusa.

Elégedettséggel tölt el minket, hogy a megbízói igényekhez és a korszellemhez igazodó modern, de mégis autentikus, többgeneráció számára élhető és felhasználható egyedi tervezésű lakó- és wellness-házat alkothattunk.

Legyen akár magánszemély vagy szálloda, személyre szabott ötleteinkkel, formatervezéssel és nem utolsó sorban egyedi ajánlatainkkal segítünk Önnek a legjobb megoldás megtalálásában.

Ha Ön is magán- vagy közületi célú egyedi szauna, kültéri szaunaház vagy wellness-ház megvalósításán gondolkodik, keresse tervező csapatunkat vagy legyen a vendégünk dunaszegi manufaktúránkban és győződjön meg az általunk képviselt prémium minőségről.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!

 

Egyedi szauna elképzelése van?

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Szauna wellness szakértő

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0