Szauna érintőképernyős és okostelefon vezérlés

loading

Egyedi szauna elképzelése van?

Kérje egyedi, személyreszabott ajánlatunkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot 
az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

■ Hívjon minket a +36 96 312 230 -es, illetve 
+36 70 310 80 90 -es számon.

■ Vagy írjon nekünk a info@szaunagyartas.hu e-mail címre.

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével, 
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Szauna érintőképernyős és okostelefon vezérlés

Webshop

Bruttó fogyasztói ár: 392 303 Ft

Nettó fogyasztói ár: 308 900 Ft

db
Igazi luxus kényelem - Multifunkcionális szauna vezérlés otthon és távolról egyszerre

 

Az új iSauna szauna manufaktúra 2014-ben két új szauna vezérlést mutatott be. A nemzetközi piacra lépéssel, a magas minőségi követelményeknek való megfeleléssel és az otthoni luxus terjesztésével egyértelmű volt, hogy a szauna vezérlések kapcsán is valami forradalmi újítás várható.

Az érintőképernyős szauna vezérlés és a telefonról irányítható szauna vezérlő applikáció egy csomagban biztosítja az otthoni szaunázás luxus érzését. Ezzel a kombinációval azokra az ügyfelekre gondoltunk, akik szeretik a szauna kabint modern, fix fali vezérlésen keresztül irányítani, letéve a mobiltelefonjukat elvonulva a külvilágtól, de időnként a távolról irányítható funkciót is szívesen használnák okostelefonjuk segítségével. Gondoltunk még olyan családokra, ahol nincs mindenkinek okostelefonja, vagy esetleg olyan esetekre, amikor valamiért nincs internet elérhetőség.

Az érintőképernyős, szauna vezérlés egy elegáns és vízálló multifunkcionális szauna vezérlő, mely egyaránt irányítja a finn szauna, infraszauna, bioszauna és gőzszauna funkciókat.

A finn szauna esetében beállíthatjuk a hőmérsékletet, gőzszaunánál a páratartalmat, a bioszaunánál az aromaterápia, valamint az infraszaunánál %-os arányban irányíthatjuk a Philips Vitae infraszuna technológiák teljesítményét. 

Az iSauna Home okostelefon szauna vezérlés segítségével szaunánk irányítása mindig velünk lehet. Az Android okostelefonunkra vagy iPhone -unkra telepített szauna vezérlés segítségével minden funkciót elérhetünk, pl: időzíthetünk, hőmérsékletet állíthatunk, infrapanel telejesítményt szabályozhatunk, világításokat kapcsolhatunk, Himalája sóterápiát aktiválhatunk.

Az iSauna Design Kft. saját fejlesztésű, érintőképernyős szauna vezérlés és Android vagy iPhone okostelefon szauna vezérlő magyar mérnökök által kifejlesztett csúcstechnológia. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar szakemberek által nyugati-európai szinten szolgálhatjuk ki vásárlóinkat.

 

A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

 

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0