Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc,
Kombinált szauna egyedi beépítéssel

loading
Kombinált szauna egyedi építéssel
  • Kombinált szauna egyedi építéssel
  • Egyedi kombinált szauna pihenővel
  • Egyedi szauna tervezés, építés
  • Pihenő szoba kombi szaunával
  • Szauna tervezés

Kombinált szauna egyedi beépítéssel

 

Kényelem, wellness és harmónia otthon

Az egyedi építésű, kombinált szauna korlátlan fantáziával, több szempontból – anyagában, formájában, funkciójában – teljesen egyedi enteriőrben alakítható ki.

Az egyedi szauna minden esetben egyedi igényeket elégít ki, ezért a tervezésre ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetünk, mint a magas minőségű alapanyagok használatára, valamint a kivitelezésre, mindezt természetesen a megrendelőnk egyedi igényeinek megfelelően.

Legújabb munkánk során sem történt ez másképp. Ügyfelünknek megtetszettek a beltéri 4 az 1-ben, kombinált szauna kabinjaink, melyek a finn szauna, infraszauna és himalája sóterápia mellett a gőz élményével is szolgálnak.

Személyes, helyszíni felmérésünk során megmutatták a helyszínt, ahova egy pihenő, wellness szobát gondoltak. A tágas teraszablakok, a bejárati ajtó és a tervezett masszázs kád elhelyezkedése miatt komoly fejtörést okozott egy standard szauna elhelyezése.

Egy komplett, egyedi, belsőépítészeti tervet készítettünk, szem előtt tartva, hogy a kombinált szauna és a pihenő minden esetben ügyfelünk és családja kényelmét szolgálja. Nem csak a funkcióra, látványra és az esztétikai megoldásokra helyeztük a hangsúlyt, hanem a praktikusságra is, hiszen ez az egyedi, kombinált szauna a mindennapjaikat fogja megkönnyíteni és színesíteni.

Az egyedi kombinált szauna 3-5 személy számára tökéletesen kényelmes. A finn szauna kiváló kikapcsolódást nyújt a szülők számára, a gyerekek egészségét pedig az infraszauna és a himalája sóterápia szolgálja. Erre azért volt nagy szükség, mert mindkét gyermek asztmás.

Praktikusságát adja a hely tökéletes kihasználása, a hajlított üvegajtó és a kívül elhelyezett akasztók, melyre kényelmesen fel tudják tenni a szauna köntösöket.

Az egyedi építésű, kombinált szauna hamar a család kedvence lett. Egyedi hangulata és a saját otthon nyújtotta aktív pihenés összehasonlíthatatlan a közösségi wellnessekkel. A közvetlen kertkapcsolatnak köszönhetően télen saját kertjükben hempereghetnek a hóban a kombinált szauna használata után.

A kombinált szauna luxusa, a szabadság és a valódi wellness élmény az, amit az iSauna Design Kft. szauna manufaktúra műszaki formába öntött. Bizonyítja mindezt ügyfelünk levelének is egy mondata, amit telepítés után kaptunk.

“Olyan szakértői csapatot ismertünk meg bennük, akik proaktivitásukkal, rugalmas menedzsmentjükkel, szakértelmükkel és a fejlődés iránti elkötelezettségükkel bizonyították számunkra, hogy érdemes velük dolgozni.”

 

Az iSauna szauna már okostelefon szauna vezérléssel együtt is rendelhető! A vezérléshez tartozó okostelefon alkalmazás INGYENESEN letölthető az Apple AppStore és az Android Play Store áruházakból:

 

Nyitott a kreatív, egyedi szauna megoldásokra? 

Belefáradt a wellness szállodák hibáiba de szeretné családjának megadni a kényelmet és a luxust? 

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Szauna manufaktúra - Dunaszeg

Balázs Csaba - Kiemelt Projekt manager

+36 70 362 5830
E-mail: info@szaunagyartas.hu

Online szauna felmérés

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével,
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0