loading
Egyedi szaunaház a szőlészetben
  • Egyedi szaunaház a szőlészetben
  • Kültéri egyedi szaunaház
  • Kültéri szaunaház a szőlészetben
  • Szaunaház a szőlészetben

Elavult otthonában, panziójában, szállodájában a szauna wellness kert?

Váltson magasabb minőségre az iSaunával!

 

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel:

■ Max City Bemutatóterem - Törökbálint

Boros Veronika - Szauna designer

+36 70 313 5705
E-mail: boros.veronika@szaunagyartas.hu

Balázs Márk - Szaunaház designer

+36 70 310 8090
E-mail: balazs.mark@szaunagyartas.hu

 

■ Illetve elküldheti elérhetőségeit az alábbi táblázat kitöltésével, 
majd kollégánk visszahívja Önt!

Küldés

Egyedi luxus szaunaház a szőlészetben


Mi lehet a kapcsolat a szőlészet és a szauna, szaunaház között?

Elsőre alaptalannak tűnhet, hogy a szőlészetek és a szauna között bármilyen közös pont lehet… Pedig több is van!

A legelső és egyben legrégebbi ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik a szőlészek fedezték fel.
A szőlőtőkék végét olyan hőmérsékleten gőzölték, amin nem égett meg a fa, ezzel biztosították, hogy a fa hosszú ideig megőrizze szerkezetét és ellássa funkcióját. Így van ez a szauna, szaunaház esetében is, a kültéri szaunaház építéséhez a legjobb faanyag a hőkezelt éger vagy a kanadai vöröscédrus. A szauna manufaktúra iSauna Design Kft. csak minőségi faanyagot használ fel a luxus szauna építés során.

A következő kacsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre.
A szauna használatáról ugyanez mondható el. Heti néhány alkalom is segít megőrizni az egészséget és gyógymódot jelenthet kialakult problémák esetén is.

A bor ellazít, a bor összehozza az embereket és összetartja a kapcsolatokat. A bor köré utazásokat, családi eseményeket, baráti összejöveteleket és más eseményeket szerveznek. Az egyedi luxus szauna hasonló módon benne tud lenni mindennapjainkban.

A szauna ellazítja a testet egy-egy szüretelés, szőlőszedés után. A luxus szaunaház segít az izomzatnak gyorsabban regenerálódni, így javítja a munkabírást.
Mi lehet annál nagyszerűbb, mint szüretelés után élvezni az egyedi tervezésű, luxus szauna izzasztó hatását és közben nézni a szőlőtőkék fegyelmezett sorakozását, amíg csak a szem ellát. Az iSauna Design Kft. luxus szaunaház használatakor mindenki ki tudja pihenni a szüretelés fáradalmait.

A szőlészetben elhelyezett szaunaház tökéletes kiegészítője a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek. Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. A kombinált szaunaház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

A kombinált szaunaház egy minden igényt kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna, gőz szauna és a himalája sóterápia.
Az egyedi, luxus szaunaház ezen kívül zuhanyzóval, öltözővel, pihenővel, konyhával, étkezővel, tv-vel és elhúzható üvegajtókkal felszerelt.

Amikor belép a szaunaház ajtaján egy kényelmes öltöző fogadja, melynek nyugodt hangulatát a csillagos égbolt adja. Az öltözőben található a zuhany, a szauna használata után azonnal le tud tusolni.

Beljebb lépve található a mini hűtővel felszerelhető konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti vendégfogadásra. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

Az egyedi, luxus szaunaház tervezése során nagy hangsúlyt kaptak a fények. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással.
A szaunában ülve a látványkadalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szauna használat közben élvezhetjük.

Igazi különlegessége a luxus szaunaház kialakításának a beépített Smart tv, ami a filmnézés mellett lehetőve teszi, hogy internetezzen, megnézze leveleit vagy akár tárgyaljon.

Kérje egyedi ajánlatunkat és tökéletesítse szőlészetét egy exkluzív, egyedi építésű, luxus szaunaház kialakításával!

Borban az igazság… szaunában az egészség…

A letölthető dokumentumok megtekintéséhez. Az Adobe Acrobat Readert ajánljuk, amit az alábbi linken ingyenesen letölthet.

Adobe Acrobat Reader letöltése

Egyedi szauna építés

Egyedi megoldások igényes ügyfeleinknek a szauna építésben.

Kültéri szaunaház

Prémium kültéri szaunák, wellness szaunaházak gyártása, építése, kivitelezése.

Szauna wellness spa

Ön megálmodja, mi megtervezzük és kivitelezzük akár otthonra akár szállodákba.

 

 

 

 

Himalája sószoba

Belsőépítészeti megoldások himalája só felhasználásával. Gyógyuljon a sóterápiával!

Belsőépítészet lakberendezés

Exkluzív belsőépítészeti tervezés és kivitelezés egy kézben.

hu de en at sk cz
Kosár tartalma
0
Segíthetünk? ×
Boros VeraBoros Vera Boros Vera Egyedi szauna designer üzenet küldése Online szauna felmérés
Balázs MárkBalázs Márk Balázs Márk Szaunaház designer üzenet küldése Online szauna felmérés
Balázs CsabaBalázs Csaba Balázs Csaba Kiemelt Projekt Manager üzenet küldése Online szauna felmérés